SkyShowtime.com fungerer ikke

Har du problemer med å strømme innhold fra skyshowtime.com eller at nettstedet ikke lastes inn? Før du blir helt Liam Neeson, prøv feilsøkingstipsene nedenfor.

1. Prøv å spille forskjellige titler

Hvis TV-programmet eller filmen du prøver å strømme ikke lastes inn, kan du prøve å strømme andre titler. Hvis de spiller bra, er sjansen stor for at det du prøver å spille er skadet. Ta kontakt,  så rapporterer vi det til våre tekniske team.

1. Sjekk SkyShowtime Service Status

Hvis SkyShowtime ikke fungerer på både app og nett og alle TV-programmene og filmene våre ikke spilles av, er det sannsynlig at vi opplever et serviceproblem. Sjekk vår Tjenestestatusside, hvis det er en oppdatering, legger vi den ut der.

1. Logg av fra SkyShowtime.com

SkyShowtime-hjemmesidenklikker du på avataren din og deretter på "Konto". Derfra velger du det lille profilikonet øverst til høyre på siden og "Logg ut". Vent et par minutter og logg på igjen.

1. Start nettleseren på nytt

Lukk og åpne nettleseren på nytt for å fikse eventuelle feil.

1. Tøm cache og informasjonskapsler

Litt av en klisjé, men å fjerne ekle nettleserdata hjelper ofte å få nettsteder og sider til å fungere igjen. Velg en av de støttede nettleserne nedenfor for instruksjoner:

1. Start enheten på nytt

Har du prøvd å slå enheten av og på igjen? Grunnleggende, men ofte effektivt.

1. Sjekk Internettforbindelsen din

Prøv å spille av annet nettinnhold for å sjekke at Wi-Fi er oppe og går.

1. Start ruteren på nytt

Prøv dette hvis du streamer SkyShowtime hjemmefra og din internettforbindelse spiller opp.

1. Logg av SkyShowtime på alle enheter

Det er god praksis å logge ut fra alle tilkoblede enheter for å tilbakestille synkroniseringen og slette potensielle ødelagte data som kan være lagret på serverne våre og forårsake avspillingsproblemer.

Har du fortsatt problemer? Kontakt oss og vi vil se nærmere på det.