Lydproblemer på SkyShowtime

Streamer du en tittel fra enten skyshowtime.com eller SkyShowtime-appen og lyden av tittelen er forvrengt? Ikke la feilen ødelegge øyeblikket, prøv trinnene nedenfor.

1. Spill andre titler

Hvis lyden til TV-program eller film du streamer er forvrengt, kan du prøve å spille av andre titler. Hvis de spiller bra, er sjansen stor for at det er et problem med den aktuelle tittelen. Ta kontakt , så rapporterer vi det til våre tekniske team.

1. Sjekk SkyShowtime Service Status

Hvis lydproblemet er til stede på alle eiendeler, kan det hende vi opplever et serviceproblem. Sjekk vår Tjenestestatusside, hvis det er en oppdatering, legger vi den ut der.

1. Logg ut fra SkyShowtime-kontoen din

På Skyshowtime.com

På SkyShowtime-appen

På SkyShowtime-appens hjemmeside, klikk på avataren din og deretter på "Konto"-knappen. Derfra går du til "Innstillinger" og velger "Logg av" (nederst på skjermen). Vent et par minutter og logg på igjen.

1. Start nettleseren eller enheten på nytt

Lukk og åpne nettleseren på nytt eller start enheten din på nytt for å fikse eventuelle feil.

1. Sjekk Internettforbindelsen din

Prøv å spille av annet nettinnhold for å sjekke at Wi-Fi-nettverket ditt er oppe og går.

1. Tøm cache og informasjonskapsler

Litt av en klisjé, men å fjerne ekle nettleserdata hjelper ofte å få nettsteder og sider til å fungere igjen. Velg en av de støttede nettleserne nedenfor for instruksjoner:

Se På hvilket språk kan jeg se SkyShowtime? for å finne ut mer.