Oppdater SkyShowtime faktureringsopplysninger

Oppdatering av betalingsmåten din kan gjøres på forskjellige måter, avhengig av hvordan du opprinnelig abonnerte.

Jeg registrerte meg på skyshowime.com

Du kan oppdatere faktureringsinformasjonen din for SkyShowtime på nettet. For å gjøre dette, logg på din SkyShowtime-konto og følg disse trinnene.

1. Klikk på "Planer og betalinger".

2. Under "Betalingsmåte" klikker du på "Oppdater betalingsmåte".

3. Velg din bank - Du vil bli omdirigert til bankens nettside for å fullføre betalingen. Husk at du kan endre betalingsmåten  din senere i kontoinnstillingene.

Hvis Forbedret sikkerhet er aktivert på kontoen din, følg trinnene nedenfor for å slå den av.

Deaktiver Forbedret sikkerhet

1.  Gå inn i "Innstillinger" og slå av "Forbedret sikkerhet.
  2. Deretter sender vi en engangskode til din registrerte e-postadresse.

3. Når du har fått koden, går du til fanen "Abonnement og betaling" og velger "Vis nå".

4. Skriv inn koden slik at vi vet at det er deg.

5. Til slutt klikker du på "Bruk".

Jeg registrerte meg på en app-butikk

Følg disse trinnene for å oppdatere betalingsmåten din på iPhone eller iPad:

1. Åpne fanen "Innstillinger".

2. Trykk på navnet ditt.

3. Velg "Betaling & Leveranse". Du kan bli bedt om å logge på med din Apple-ID.

4. Trykk på "Legg til betalingsmåte", skriv inn detaljene for den nye betalingsmåten og trykk på "Ferdig".

5. Trykk på "Rediger".

6. Trykk på den røde sletteknappen ved siden av den gamle betalingsmåten og bekreft ved å trykke på "Slett".

Finn ut mer om endring eller oppdatering av Apple ID-betalingsmetoden din.

Jeg abonnerte på Google Play Store

Følg disse trinnene for å redigere betalingsmåten din på Google Play:

1. På Android-telefonen din, gå til dine betalingsmåter i Google Play.

2. Trykk på "Legg til en betalingsmåte".

3. Velg betalingsmåten du vil legge til.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Finn ut mer om hvordan du redigerer betalingsmåten din på Google Play.

Ikke bekymre deg hvis du ser et autorisasjonsgebyr når du oppdaterer betalingsmåten din. Det er bare en måte å sjekke at betalingsmåten du har lagt til er aktiv.

Hjelpsomme linker