Centar za pomoć

Moja aplikacija SkyShowtime ne radi


Da li nailazite na probleme sa reprodukovanjem dok gledate neke sadržaje u aplikaciji SkyShowtime? Nemojte se obeshrabriti i isprobajte naše savete za rešavanje problema koje navodimo u nastavku.
 
  1. Pokušajte da reprodukujete različite naslove

Ako se TV serija ili film koje strimujete ne učitavaju, pokušajte da strimujete druge naslove. Ako se oni reprodukuju bez problema, verovatno je materijal koji pokušavate da pogledate oštećen. Kako da rešite problem? Obratite nam se, a mi ćemo to prijaviti svojim tehničkim timovima.
 
  1. Proverite status usluge SkyShowtime

Ako usluga SkyShowtime ne radi ni u aplikaciji ni na vebu i ako nijedna naša TV serija i film ne mogu da se reprodukuju, verovatno dolazi do problema sa uslugom. Pogledajte našustranicu statusa usluge – ako postoji neki poznat problem, objavićemo ga na njoj.
 
  1. Odjavite se iz aplikacije SkyShowtime

Na početnoj stranici aplikacije SkyShowtime kliknite na svoj avatar, a zatim na dugme „Nalog”. Sa tog mesta pređite u odeljak „Podešavanja” i izaberite opciju „Odjavljivanje” (na dnu ekrana). Sačekajte nekoliko minuta i ponovo se prijavite.
 
  1. Ponovo pokrenite uređaj

Da li ste pokušali da isključite i ponovo uključite uređaj? Jednostavna operacija, ali je često efikasna.
 
  1. Proverite vezu sa internetom.

Uverite se da je sa vašimWi-Fi ili mobilnim podacima sve u redu i da je režim rada u avionu na uređaju isključen. Proverite i to da li druge aplikacije na uređaju mogu da se povežu sa internetom.
 
  1. Ponovo pokrenite ruter

Ako pokušavate da strimujete sadržaj od kuće, a veza sa internetom nije stabilna, pokušajte ponovo da pokrenete ruter.
 
  1. Deinstalirajte aplikaciju SkyShowtime

Ponekad ponovnim instaliranjem aplikacije mogu da se aktiviraju važna softverska ažuriranja. U zavisnosti od operativnog sistema (OS) koji radi na uređaju, pratićete Android ili iOS uputstva za brisanje aplikacija. Sačekajte pet minuta, a zatim ponovo instalirajte aplikaciju SkyShowtime na svom uređaju.
 
  1. Odjavite se iz usluge SkyShowtime na svim uređajima

Dobra je praksa da se odjavite sa svih povezanih uređaja kako biste resetovali sinhronizaciju i izbrisali potencijalno oštećene podatke, koji mogu biti uskladišteni na našim serverima i izazvati probleme sa reprodukovanjem.
 
  1. Ažurirajte operativni sistem svog uređaja

Bez obzira na to da li koristite pametni telefon, tablet ili pametni TV, uverite se da je operativni sistem uređaja ažuran.

Još uvek imate probleme? Obratite nam se, a mi ćemo proveriti o čemu je reč.

Da li vam je ovo pomoglo?