Skapa och redigera SkyShowtime-profiler

Anpassa din SkyShowtime-upplevelse genom att skapa profiler för varje medlem i ditt hushåll (inklusive dina barn) med ett fåtal enkla steg.

Skapa profiler

1. Logga in på skyshowtime.com eller starta SkyShowtime-appen

2. Klicka på din profils avatar

3. Bläddra eller svep åt höger och klicka därefter på "+" för att skapa ett nytt konto

4. Välj en avatar

5. Välj "ja" eller "nej" på frågan om barnprofil

6. Ange därefter profilnamnet och klicka på "Klar"

Redigera profiler

1. Logga in på skyshowtime.com eller starta SkyShowtime-appen

2. Välj den profil du vill redigera

3. Klicka på pennikonen under profilnamnet

4. I menyn "Redigera" kan du:

• Ändra profilavatar

• Redigera profilnamnet

• Ändra visningsspråket i din SkyShowtime-profil

• Ställa in föräldrakontroller

• Aktivera eller inaktivera förhandsvisningar av "Automatisk förhandsvisning" - Om du aktiverar "Automatisk förhandsvisning" så kommer videor att spelas upp i bakgrunden på målsidor på alla enheter

• Ta bort profilen

Anpassa din SkyShowtime-upplevelse ännu mer med "Min lista"