Har SkyShowtime barnprofiler?

Det gör vi! Det är enkelt att skapa en SkyShowtime-profil för dina barn. Följ stegen nedan.

Skapa en barnprofil

1. Logga in på ditt SkyShowtime-konto
  2. Klicka på "+"-tecknet för att skapa en ny profil
  3. Välj en avatar
  4. På frågan "Är det här en barnprofil?" väljer du "Ja"
  5. Ange ett namn för barnprofilen, t.ex. "Julian"
  6. Tryck på "Slutför" för att spara den
Vi kommer bara att visa ditt barn innehåll klassat som TV-PG/PG eller lägre.

För mer information om hur du gör ändringar i en barnprofil, se Skapa och redigera SkyShowtime-profiler.

Radera en barnprofil

1. Logga in på ditt SkyShowtime-konto
  2. Placera muspekaren över barnprofilen som du vill radera så kommer "Redigera"-pennikonen att visas under den
  3. Klicka på ikonen "Redigera"
  4. Välj "Radera profil"
  5. På frågan "Är du säker på att du vill ta bort den här profilen?" väljer du "Ja"
Barnprofilen kommer nu att raderas permanent tillsammans med dess bevakningslista.