Åtgärda ett problem med SkyShowtime-appen på din smart-TV

Jag hittar inte appen på min smart-TV

Låt oss kolla om din TV är kompatibel. Våra smart-TV-modeller som stöds inkluderar:

LG webOS 3.5 eller senare, Apple TV HD (4:e generationen) eller nyare, Android TV 6.0 eller senare och Samsung Smart TV-modeller från 2017 eller senare som körs på Tizen OS 3.0 eller senare.

Du hittar dina installerade appar i din TV-enhets butik. Om den inte finns där kan du behöva ladda ned den igen.

Appen fungerar inte som den ska

Som ett första steg kan du prova att stänga av enheten, vänta några sekunder och sedan slå på den igen. Om detta inte hjälper kan du prova att avinstallera och installera om appen på din enhet. Då tas alla nedladdade TV-program och filmer bort från din enhet och du loggas ut från ditt SkyShowtime-konto.

Ta bort SkyShowtime-appen från din Apple-enhet

1. Tryck länge på SkyShowtime-appen på startskärmen.

1. Tryck på "Ta bort app".

1. Tryck sedan på "Ta bort app".

Ta bort SkyShowtime-appen från din Android-enhet

1. Öppna Google Play Store på din enhet.

1. Tryck på ikonen "Profil" uppe till höger.

1. Tryck sedan på "Hantera appar och enheter" och välj SkyShowtime-appen.

1. Tryck på ikonen "Profil" längst uppe till höger när du är i butiken.

1. Tryck sedan på "Hantera appar och enheter" och välj SkyShowtime-appen.

1. Tryck slutligen på "Avinstallera" för att ta bort appen.

Vi föreslår att du installerar om appen för att se om problemet kvarstår.