Byta namn, lägga till eller logga ut alla enheter från SkyShowtime

Du kan göra alla ändringar som du vill göra av dina SkyShowtime-enheter enkelt online.

Byt namn på dina enheter

1. Gå till dina SkyShowtime-kontoinställningar
  2. Under fliken "Enheter" hittar du alla dina registrerade enheter
  3. Klicka på alternativet "Byt namn" bredvid den enhet du vill redigera
  4. Byt namn på enheten och tryck därefter på knappen "Byt namn" för att spara

Lägg till nya enheter

Logga bara in på skyshowtime.com från en ny enhet så läggs den automatiskt till i ditt SkyShowtime-konto.

Logga ut alla enheter

I avsnittet "Enheter" på ditt SkyShowtime-konto väljer du "Avsluta alla abonnemang" för att logga ut alla dina enheter.

Ta bort registrerade enheter

Enheter kommer automatiskt att tas bort från ditt SkyShowtime-konto när du når gränsen på 10 enheter i takt med att du lägger till nya. Det finns för närvarande inte något alternativ för att ta bort enheter individuellt.

Se Hur många samtidiga strömmar av SkyShowtime? för ytterligare information.