Enheter som stöds

Du kan titta på SkyShowtime var som helst och när som helst på många olika enheter och webbläsare.

Här är en lista över dem vi stöder.

Webbläsare

Chrome 110+ (Windows/Mac)

Firefox 110+ (Windows/Mac)

MS Edge 110+ (Windows/Mac)

Safari 14+ (Mac)

Mobila enheter och surfplatto

• Android 7.0 eller högre

• iOS 13 eller högre

Dator

• Chrome OS

• Mac OS

• Windows PC

Observera att SkyShowtime endast kan nås på en dator via en webbläsare eftersom det inte finns någon dedikerad app tillgänglig för Windows 11.

Smart TV

• Apple TV HD (4:e generationen) eller högre

• Android TV 6.0 eller högre – du kan titta på SkyShowtime på många olika Android-aktiverade smart TV-apparater, såsom Sony Bravia, och set-top-boxar, inklusive NVIDIA Shield, om de kör Android OS 6.0 eller högre

• LG webOS 3.5 eller högre

Streaming-enheter

• Chromecast 1:a generationen eller högre, inklusive Chromecast med Google TV

Rotade enheter

Vi stöder inte rotade enheter.

Vad är en rotad enhet?

Det är en enhet vars operativsystem har kringgåtts för att ta bort begränsningar från tillverkaren och uppnå funktioner på högre nivå som annars inte är tillgängliga.

Är du redo att streama? Logga in eller ladda ner SkyShowtime-appen på din enhet.