Så har sänder du SkyShowtime till TV:n

Du kan sända innehåll från din SkyShowtime-app eller skyshowtime.com till smarta TV-apparater med stöd för Chromecast- eller AirPlay-teknik och få ut mesta möjliga av ditt hemmabiosystem om du har ett, eller njuta av en biografliknande SkyShowtime-upplevelse i ditt eget hem.

Sända SkyShowtime med Airplay

Du kan sända SkyShowtime-innehåll från din iPhone, iPad och iPod touch till en smart TV eller Apple TV med Apple Airplay.

Logga in på din SkyShowtime-app och följ sedan stegen i Sända din iPhone, iPad eller iPod touch till en TV.

Om du har installerat Apple TV på din smarta TV (t.ex. Samsung TV) så kan du behöva logga in i Apple TV-appen först för att kunna sända SkyShowtime-innehåll.

Sända SkyShowtime med Google Cast

Om du tittar på SkyShowtime på en Android-enhet eller dator så kan du sända innehåll till en TV-skärm så länge dina enheter är anslutna till samma wifi-nätverk som din TV och du har en TV med inbyggd Chromecast-teknik.

Sända från Android-enhet till TV:

1. Logga in på SkyShowtime-appen

2. Välj en visningsprofil

3. Välj det TV-program eller den film som du vill sända

4. Klicka på ikonen "Sänd" i det övre högra hörnet av skärmen

5. Välj "TV"

6. Därefter "Spela" det TV-program eller den film som du vill sända

Sända från dator till TV:

1. Logga in på skyshowtime.com i webbläsaren Google Chrome

2. Välj en visningsprofil

3. Klicka på kebab-menyn i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj "Sänd"

4. Välj "TV" och sedan "Spela upp" det TV-program eller den film som du vill sända

Du kan lämna SkyShowtime-appen och använda andra appar på din enhet medan du sänder, innehållet kommer att fortsätta spelas upp på din TV!

Sända från en Apple- eller Android-mobil med Chromecast-dongel (d.v.s. Google Snow)

Se till att din Chromecast-dongel är ansluten till samma WiFi-nätverk som den mobila enheten samt att den är ansluten till din smarta TV och påslagen, därefter:

1. Logga in på SkyShowtime-appen på din mobila enhet
  2. Välj en visningsprofil
  3. Välj det innehåll du vill titta på
  4. Klicka på ikonen "Sänd" i det övre högra hörnet av skärmen
  5. En SkyShowtime-logotyp visas nu på din TV-skärm
  6. SkyShowtime-videospelaren öppnas och ditt innehåll börjar spelas upp

Om du aktiverar undertexter i SkyShowtime-appen så visas även de på din TV.