Så här ändrar du visningsspråket i din SkyShowtime-profil

Att ändra visningsspråket i din SkyShowtime-profil är lika enkelt som att fastna i år 1923!

Du kan ändra inställningarna för visningsspråket i SkyShowtime så att gränssnittet i SkyShowtime-appen och på webbplatsen visas på valfritt språk.

Så här ändrar du inställningarna för visningsspråket:

1. Gå till din visningsprofil

2. Klicka på den lilla pennikonen under din avatar för att redigera den

3. I "Systemspråk" klickar du på rullgardinsmenyn för att välja ett språk. Nedan finns en lista över visningsspråk som stöds

4. Spara

Det visningsspråk du väljer kommer att tillämpas på användargränssnittet både i SkyShowtime-appen och på webbplatsen, men det påverkar inte innehållets ljud eller undertexter.

Visningsspråk som stöds

• Albanska

• Bosniska

• Bulgariska

• Kroatiska

• Tjeckiska

• Danska

• Nederländska

• Engelska

• Finska

• Ungerska

• Norska

• Polska (Lector Style)

• Portugisiska (europeisk)

• Rumänska

• Serbiska

• Slovenska

• Spanska (kastilianska)

• Svenska

• Slovakiska

För att lära dig mer, se På vilket språk kan jag titta på SkyShowtime och sätta på undertexter.