Min SkyShowtime-app fungerar inte

Upplever du några uppspelningsproblem när du tittar på innehåll i SkyShowtime-appen? Låt dem inte påverka dig, prova våra felsökningstips nedan.

1. Prova att spela upp olika titlar

Om TV-programmet eller filmen som du försöker streama inte laddas så provar du att streama andra titlar. Om de spelas upp så är sannolikheten stor att tillgången du försöker titta på är skadad. Hur fixar man det? Kontakta oss så rapporterar vi det till våra tekniska team.

1. Kontrollera SkyShowtime-tjänstestatusen

Om SkyShowtime varken fungerar i appen eller på webbplatsen och inga av våra TV-program eller filmer går att spela upp så föreligger det förmodligen ett problem med tjänsten. Kontrollera vår statussida för tjänsten, om det finns en uppdatering så lägger vi upp den där.

1. Logga ut SkyShowtime-appen

På SkyShowtime-appens startsida klickar du på din avatar och därefter på knappen "Konto". Därifrån går du till "Inställningar" och väljer "Logga ut" (längst ner på skärmen). Vänta ett par minuter och logga in igen.

1. Starta om din enhet

Har du testat att stänga av och slå på enheten igen? Grundläggande, men ofta effektivt.

1. Kontrollera din internetanslutning

Se till att din wifi eller mobildata är igång och att flygplansläget på din enhet är avstängt. Kontrollera även om andra appar på din enhet kan ansluta till internet.

1. Starta om din router

Om du försöker strömma innehåll hemifrån och din internetanslutning krånglar, prova att starta om din router.

1. Avinstallera SkyShowtime-appen

Ibland kan ominstallation av en app utlösa viktiga programuppdateringar. Beroende på vilket operativsystem (OS) som finns på din enhet följer du riktlinjerna för Android eller iOS för att ta bort appar. Vänta fem minuter och installera därefter om SkyShowtime-appen på din enhet.

1. Logga ut från SkyShowtime på alla enheter

Det är en bra vana att logga ut från alla anslutna enheter för att återställa synkroniseringen och ta bort eventuell skadad data som kan vara lagrad på våra servrar och orsaka uppspelningsproblem.

1. Uppdatera din enhets operativsystem

Oavsett om du använder en smarttelefon, surfplatta eller smart TV så ska du se till att enhetens operativsystem är uppdaterat.

Har du fortfarande problem? Kontakta oss så undersöker vi det.