Varför tittar jag på ett annat lands SkyShowtime-webbplats eller app?

Vi är medvetna om att du kan få ett annat lands upplevelse när du skapar ett nytt SkyShowtime-konto via antingen skyshowtime.com eller SkyShowtime-appen.

Vi har undersökt problemet och tror att det inträffar på grund av att den geografiska platsen för IP-adressen du använder är associerad med ett annat land än det du befinner dig i. Närheten till gränsen till ett grannland kan också vara en faktor.

Hur vet jag om mitt problem beror på min geografiska plats?

Kontakta din Internet-leverantör (ISP) och be dem verifiera den exakta platsen för din IP-adress

Alternativt kan du försöka ansluta till en annan ISP, t.ex. på ett kafé eller på ett köpcentrum, eller växla från wifi- till mobildataanslutning och tvärtom. Om du får rätt SkyShowtime-upplevelse för ditt land när du gör detta betyder det antagligen att det föreligger ett problem med den geografiska-platsen för din IP-adress och din ISP kan ge dig råd om nästa steg.

Vad gör jag om min IP-adress matchar min geografiska plats?

Om din internetleverantör bekräftar att platsen för din IP matchar det land du var i när du registrerade dig på SkyShowtime så kontaktar du oss och ser till att du har följande information nära till hands:

• Din IP-adress

• Vilket land är du i?

• Vilket land ska du ha?

• Tillverkare/modell för enheten du använde för att registrera dig på SkyShowtime

• Använder du en VPN-anslutning?

• Använder du wifi eller mobildata?

• Upplever du fortfarande samma problem om du byter från mobildata till wifi och vice versa, eller när du ansluter till en annan internetleverantör?

• Vilken ISP har du?

Vi kommer därefter att undersöka saken vidare. Ta kontakt nu.