Dobrý deň,, ako vám môžeme pomôcť?
Ako zrušiť Prémiový plán alebo prejsť na nižšiu úroveň
Ak ste sa zaregistrovali priamo u nás, zrušiť plán Prémiový alebo prejsť na plán nižšej úrovne môžete online vo svojom účte SkyShowtime.
Zrušenie plánu Prémiový
- Prejdite do časti Plány a platby
- Kliknite na svoj plán v časti Spravujte svoj plán – napríklad „Prémiový – mesačne“.
- Na novej stránke potom prejdite nadol do časti RÝCHLE ODKAZY a kliknite na tlačidlo Zrušiť (červený text s červeným krížikom).
- Klikajte na tlačidlo Pokračovať (fialové), kým neprejdete všetkými stránkami až na stránku s možnosťou Potvrdiť zrušenie.
Čo sa stane s mojimi ponukami?
Predplatné môžete kedykoľvek zrušiť, ale chceli by sme vás upozorniť, že tým prídete o svoju propagačnú ponuku. Ak sa však na vaše predplatné vzťahuje minimálna doba viazanosti, zrušenie nadobudne účinnosť na konci tohto období.
Zrušte si inkaso
Ak máte v banke na platenie za SkyShowtime nastavené inkaso, nezabudnite si ho zrušiť. Takisto upozorňujeme, že ak máte ponuku s viazaným obdobím, predplatné vám budeme fakturovať až do konca viazanosti.
Ako dlho po zrušení môžem ešte sledovať obsah?
V prípade mesačného, ročného aj viazaného predplatného môžete obsah sledovať až do konca fakturačného obdobia. Po zrušení bude na e-mailovú adresu použitú pri registrácii odoslaný potvrdzujúci e-mail s informáciou, ako dlho ešte budete mať prístup k službe. Váš účet SkyShowtime zostane aktívny, aby ste si mohli predplatné kedykoľvek obnoviť, ak budete chcieť.
Prechod z plánu Prémiový na plán nižšej úrovne
- Prejdite do časti Plány a platby
- Ťuknite na položku Zmeniť plán v časti RÝCHLE ODKAZY. Otvorí sa nová stránka s dostupnými plánmi.
- Vyberte plán a potom ťuknite na položku Zmeniť plán.
- Dokončite zmenu dokončením platby.
Kedy nadobudne prechod na nižšiu úroveň účinnosť?
Pri prechode na nižšiu úroveň sa zmeny prejavia na konci aktuálneho fakturačného cyklu. Dovtedy môžete naďalej využívať výhody plánu Prémiový.
Ako si zmením platobnú metódu pred prechodom na nižšiu úroveň?
1. Prejdite do časti Plány a platby.
2. V časti RÝCHLE ODKAZY kliknite na položku Aktualizovať platobnú metódu.
3. Vyberte si preferovanú platobnú metódu a riaďte sa pokynmi na obrazovke.
Ak sú vaše platobné údaje skryté:
- Ťuknite na položku Odkryť v časti Rozšírené zabezpečenie.
- Na vašu zaregistrovanú e-mailovú adresu vám pošleme jednorazový kód.
- Zadajte jednorazový kód v časti Rozšírené zabezpečenie a odošlite ho.
- Kliknite na položku Aktualizovať platobnú metódu a postupujte podľa pokynov.
Keď prejdem na plán nižšej úrovne, zostanú mi zľavy?
Nie. Keď prejdete na nižšiu verziu plánu, natrvalo prídete o všetky ponuky alebo zľavy, ktoré sa aktuálne vzťahujú na váš účet. Výnimkou sú iba ponuky s viazaným obdobím, pri ktorých sa zmena prejaví až po uplynutí obdobia viazanosti.
Pomôžte nám zlepšiť naše články. Bol tento článok zrozumiteľný?