Nulstil din SkyShowtime-adgangskode

Der er to måder at nulstille din SkyShowtime-adgangskode på.

Via SkyShowtime-loginsiden

1. Gå til skyshowtime.com/forgot

2. Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til din SkyShowtime-konto, og følg instruktionerne i den e-mail, du modtager, for at indstille en ny adgangskode. Tjek din uønsket post, hvis du ikke kan finde e-mailen i din indbakke.

3. Når du har modtaget e-mailen, skal du klikke på "Nulstil adgangskode" og gemme din nye adgangskode.

Hvis du ikke har modtaget linket til nulstilling af adgangskode, kan du klikke på knappen "Send igen".

I Kontoindstillinger

1. Log ind på din SkyShowtime-konto
Gå til "Indstillinger", og vælg "Nulstil adgangskode".
3. Se din e-mail for at få instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode.
4. Følg vejledningen i e-mailen for at nulstille din adgangskode og gemme den.

Tips til en stærk adgangskode

Her er nogle tips til at oprette en stærk adgangskode:

• Lav en adgangskode på mindst 10 tegn.

• Brug en kombination af bogstaver, tal, store bogstaver og specialtegn.

• Undgå at bruge personlige oplysninger eller rigtige navne

Husk, at jo mere tilfældig din adgangskode er, jo stærkere er den.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til at logge ind, kan du kontakte os på .