Hallo,, hoe kunnen we je helpen?
Je SkyShowtime-account permanent sluiten
Je kunt de definitieve sluiting van je account of toegang tot je persoonsgegevens aanvragen door het SkyShowtime-formulier voor het aanvragen van toegang tot gegevens in te vullen.
Soorten gegevenstoegangsverzoeken
Met het SkyShowtime-formulier voor het aanvragen van toegang tot gegevens kun je een aanvraag indienen voor het:
• Permanent verwijderen van je persoonsgegevens
• Inzien van je persoonsgegevens
• Overdragen van je persoonsgegevens
Permanente afsluiting van het account
- Ga naar het SkyShowtime-formulier voor het aanvragen van toegang tot gegevens
- Kies de optie "Ik doe dit verzoek om" Mijn persoonlijke gegevens te verwijderen
- Voer je voornaam, achternaam, e-mailadres en land in
- Vink het vakje reCAPTCHA aan en klik op Verzenden
- Je ontvangt een e-mail van OneTrust met een link om je e-mailadres te verifiëren. Verifieer dit om het verzoek af te ronden
Wordt mijn SkyShowtime-abonnement ook geannuleerd door mijn account te verwijderen?
Nee. Het permanent verwijderen van je gegevens en het sluiten van je account annuleert geen aankomende betalingen, inclusief automatische verlengingskosten (automatische incasso's) voor abonnementen. Zorg ervoor dat je je betalingsverplichtingen beoordeelt, beheert en annuleert. Als je abonnement bijvoorbeeld via een derde partij zoals Apple of Roku wordt gefactureerd, moet je rechtstreeks contact opnemen met die derde partij om betalingen te stoppen.
Kan ik inloggen of iets kijken nadat ik heb gevraagd mijn SkyShowtime-account te verwijderen?
Nee, zodra je je e-mailadres bevestigt, begint het verwijderen van je account en kun je niet meer inloggen of iets bekijken. Je verliest ook de toegang tot al je content en accountinformatie.
Als je van gedachten verandert, moet je je aanmelden voor een nieuw SkyShowtime-account met een ander e-mailadres en een nieuw abonnement kopen.
Kan ik me opnieuw aanmelden met hetzelfde e-mailadres?
Ja, maar je moet wachten tot je een e-mail ontvangt waarin wordt bevestigd dat je oude SkyShowtime-account permanent is verwijderd. Daarna kun je een nieuw account aanmaken en je opnieuw abonneren met hetzelfde e-mailadres.
Hoe lang duurt het om mijn account permanent te verwijderen?
Vanaf het moment dat je je e-mailadres verifieert, kan het tot 30 dagen duren voordat je verzoek is verwerkt. Maar geen zorgen, we sturen je een e-mail om je op de hoogte te houden van de status van je verzoek.
Persoonsgegevens zijn uiterst gevoelig, daarom kunnen we je vragen om je identiteit te bevestigen voordat we ingaan op je verzoek tot toegang tot je gegevens. Als je een verzoek namens iemand anders indient, kunnen we je vragen om bewijs te leveren van je bevoegdheid om namens die persoon te handelen.
Zie voor meer informatie het SkyShowtime-privacybeleid.
Ik heb mijn SkyShowtime-account opgezegd, maar ik word nog steeds gefactureerd voor de service
Als je je account sluit, worden toekomstige betalingen, zoals kosten voor automatische verlenging (automatische incasso’s) voor de dienst, niet tegengehouden. Zorg ervoor dat je je betalingsverplichtingen beoordeelt, beheert en annuleert. Als je abonnement bijvoorbeeld via een derde partij zoals Apple of Roku wordt gefactureerd, moet je rechtstreeks contact opnemen met die derde partij om betalingen te stoppen.
Help ons onze artikelen te verbeteren. Was dit artikel duidelijk?