SkyShowtime.com werkt niet

Heb je problemen met het streamen van inhoud van skyshowtime.com of laadt de website niet? Probeer eerst onze tips voor probleemoplossing hieronder voordat je Tony Montana op ons loslaat.

1. Probeer verschillende titels af te spelen

Als het tv-programma of de film die je probeert te streamen niet wordt geladen, probeer dan andere titels te streamen. Als die wel goed worden afgespeeld, is de kans groot dat het item dat je probeert af te spelen, beschadigd is. Neem contact op en we zullen het melden aan ons technische team.

1. Controleer de SkyShowtime-servicestatus

Als SkyShowtime niet werkt op zowel de app als het web en al onze tv-programma's en films niet kunnen worden afgespeeld, hebben we waarschijnlijk een serviceprobleem. Houd onze pagina Servicestatus in de gaten, als er een bekend probleem is, plaatsen we het daar.

1. Afmelden bij SkyShowtime.com

Klik op de startpagina van SkyShowtime op je avatar en vervolgens op 'Account'. Klik daar op het kleine profielpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en klik vervolgens op 'Uitloggen'. Wacht een paar minuten en meld je opnieuw aan.

1. Herstart je browser

Sluit je browser en open deze opnieuw om eventuele problemen op te lossen.

1. Cache en cookies wissen

Het is een beetje een cliché, maar het wissen van vervelende browsegegevens helpt vaak om sites en pagina's weer aan de praat te krijgen. Kies een van de onderstaande ondersteunde webbrowsers voor instructies:

1. Start je apparaat opnieuw op

Heb je al geprobeerd je apparaat uit en weer aan te zetten? Simpel, maar vaak effectief.

1. Controleer je internetverbinding

Probeer wat andere online inhoud af te spelen om te controleren of je wifi actief is.

1. Start je router opnieuw op

Probeer dit als je SkyShowtime vanuit je huis streamt en je internetverbinding niet meer werkt.

1. Meld je op alle apparaten af bij SkyShowtime

Het is een goede gewoonte om je af te melden bij alle aangesloten apparaten om de synchronisatie opnieuw in te stellen en mogelijk beschadigde gegevens te verwijderen die op onze servers zijn opgeslagen en afspeelproblemen kunnen veroorzaken.

Heb je nog steeds problemen? Neem contact met ons op en we zullen het onderzoeken.