Tilbakestill SkyShowtime-passordet ditt

Det er to måter å tilbakestille SkyShowtime-passordet på.

Via SkyShowtime påloggingsside

1. Gå til skyshowtime.com/forgot.

2. Skriv inn e-postadressen knyttet til SkyShowtime-kontoen din og følg instruksjonene i e-posten du mottar for å angi et nytt passord. Sjekk søppelposten din hvis du ikke finner e-posten i innboksen din.

3. Når du mottar e-posten, klikker du på "Tilbakestill passord" og lagrer det nye passordet ditt.

Hvis du ikke mottok lenken for tilbakestilling av passord, kan du klikke på "Send på nytt"-knappen.

I Kontoinnstillinger

1. Logg inn på din SkyShowtime-konto.
2. Gå til "Innstillinger" og velg "Tilbakestill passord".
3. Sjekk e-posten din for instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet ditt.
4. Følg instruksjonene i e-posten for å tilbakestille passordet og lagre det.

Tips for et sterkt passord

Her er noen tips for å lage et sterkt passord:

• Gjør passordet ditt på minst 10 tegn.

• Bruk en kombinasjon av bokstaver, tall, store bokstaver og spesialtegn.

• Unngå å bruke personlig informasjon eller ekte navn

Husk at jo mer tilfeldig passordet ditt er, jo sterkere vil det være.

Hvis du trenger ytterligere hjelp med å logge på, vennligst gi oss beskjed .