Sådan lytter du til SkyShowtime i Dolby Digital 5.1

Få en fordybende lydoplevelse med Dolby Digital 5.1-surroundlyd, når du ser SkyShowtime på enheder med den indbyggede 5.1-teknologi.

Hvad er Dolby 5.1?

Dolby Digital 5.1 er en lydteknologi, der tilføjer realisme og dybde til tv-serier, film og andre typer programmer. Det gør det ved at blande forskellige lydkanaler sammen. For at give dig en idé er her en oversigt over kanaler og de lydforbedringer, de giver:

• Venstre, midten og højre: giver dig mulighed for at høre skarp og ren dialog

• Venstre surround og højre surround: får dig til at føle, at du er midt i handlingen

• Lavfrekvenseffekter (LFE) også kaldet ".1": leverer dybe, kraftfulde baseffekter, som du ikke kun kan høre, men også føle

Aktivering af Dolby Digital 5.1 på understøttede enheder

Tag et kig på listen nedenfor for at få instruktioner om, hvordan du aktiverer surroundsound på understøttede enheder, da vores SkyShowtime-app i øjeblikket ikke har indbyggede lydindstillinger.

• Apple TV

• iPhone eller iPad

• Android TV – indstillingerne for lydoutput varierer afhængigt af mærke og model. Tjek dit Android TVs producentmanual eller -websted for specifikke instruktioner.

• PC – sørg for, at funktionen “Spatial Sound” i lydindstillingerne er slået til.

• LG webOS

• Chromecast

Hvordan ved jeg, om jeg lytter til SkyShowtime i Dolby Digital 5.1?

Hvis du bruger en lydmodtager eller soundbar, bør de vise lydsporskanalinformationen, som de får fra det SkyShowtime-indhold, du afspiller.

Jeg kan ikke lytte til SkyShowtime i Dolby Digital 5.1 på mit tv

Hvis du ser SkyShowtime-indhold på et tv, der ikke har indbygget Dolby Digital 5.1-surroundlyd, så afspilles der kun Dolby Digital 2.0-lyd.

Jeg kan ikke aktivere surroundlyd på Chromecast

Hvis du spejler SkyShowtime til et tv med indbygget Chromecast, men det tv har enkle venstre og højre lydkabler forbundet til en Dolby Digital 5.1-lydmodtager, så tillader denne opsætning ikke, at der afspilles Dolby Digital 5.1-lyd.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os.