SkyShowtime'in virhekoodien selitykset

Tässä luettelo SkyShowtime-ohjelman mahdollisista virheilmoituksista, mitä virheet tarkoittavat ja miten ongelmat korjataan.

SkyShowtime'in virhekoodit

Virhekoodi

Kuinka virhe korjataan

OVP_00007

OVP_00200

Kirjautumistiedoissasi on ongelma. Yksi syy tähän voi olla se, että olet kirjautunut ulos rekisteröidyistä laitteistasi.

Artikkelista "En pysty kirjautumaan SkyShowtime'iin" löytyy hyödyllisiä vinkkejä!

OVP_00009

OVP_00010

OVP_00015

OVP_00016

OVP_00027

OVP_00201

Laitteellasi ei voi käyttää SkyShowtime-sovellusta.

Katso luettelo laitteista, joita tuemme.

OVP_00011

OVP_00012

OVP_00018

OVP_00092

Palvelumme käyttö ei ole sallittua maastasi käsin. Jos esimerkiksi yrität katsoa SkyShowtime'ia Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Näyttää siltä, että IP-osoitteesi sijainti saattaa olla eri maassa kuin missä olet tällä hetkellä.

Voit lukea lisää siitä, miksi näin tapahtuu, ja mitä voit tehdä artikkelista "Miksi näen toisen maan SkyShowtime-sivuston tai -sovelluksen?"

Jos haluat lisätietoja SkyShowtime'in katselusta EU/ETA-alueen ulkopuolella, katso "Voinko katsoa SkyShowtimea EU/ETA-alueen ulkopuolella?".

OVP_00013

Käytät VPN-yhteyttä yrittäessäsi toistaa tai ladata tiedostoa.

SkyShowtime ei tällä hetkellä tue VPN-yhteyttä. Tämä tarkoittaa, että sisälltöä käyttääksesi sinun on kytkettävä se pois päältä.

OVP_00014

Yrität katsoa tai ladata jotakin, ja järjestelmämme on havainnut, että käytät yhtä aikaa sallittua useampaa laitetta.

Katso kuinka monta yhtäaikaista striimausta voit käyttää SkyShowtime'issa.

OVP_00019

OVP_00020

Tämä virhekoodi osoittaa, että et voi katsoa sisältöä, koska sen katselua on rajoitettu lapsilukon avulla.

Syötä tai nollaa Lapsilukon PIN-koodi päästäksesi katsomaan sisältöä.

OVP_00021

OVP_00022

OVP_00023

OVP_00090

OVP_00101

Alusta ei löydä mitään relevanttia tietoa kohteesta, jota yrität etsiä/katsella, tai meillä ei ole oikeuksia sen toistamiseen.

Lue tämä, jos et löydä TV-ohjelmaa tai elokuvaa SkyShowtime'ista.

Jos haluat ehdottaa uutta TV-ohjelmaa tai elokuvaa SkyShowtime-kirjastoon tai antaa meille palautetta olemassa olevasta sisällöstä, käy osoitteessa "Lähetä palautetta SkyShowtime-ohjelmista".

OVP_00026

Lue ja hyväksy SkyShowtime'in käyttöehdot.

OVP_00100

Jokin meni vikaan.

Virhekoodi-106

Joskus selaustietojen tyhjentäminen auttaa, kun sinulla on ongelmia verkkosivuston kanssa. Seuraavassa neuvotaan, kuinka tiedot poistetaan tuetussa verkkoselaimessa:

Oletko kytkenyt laitteesi pois päältä ja takaisin päälle? Se on yksinkertainen konsti, mutta usein se toimii.

Virhe 6006, 6007, 6008

Selaimessasi on käytössä vanhempi versio, jota ei enää tueta.

Päivitä selainversio tai vaihda Google Chromeen. Tarkista tuettujen selainten luettelosta.

Jos ongelmaasi ei mainita luettelossa, voit ilmoittaa siitä meille "Ota yhteyttä" -painikkeella. Tutkimme asiaa ja yritämme auttaa.

Lue lisää siitä kuinka SkyShowtime'in ongelmia voi korjata .