SkyShowtime-feilkoder forklart

Her er en liste over feilmeldinger som du kan se på SkyShowtime, hva feilene betyr og hvordan man fikser problemene de viser til.

Feilkoder for SkyShowtime

Feilkode

Hvordan fikse den

OVP_00007

OVP_00200

Det er et problem med påloggingsinformasjonen din. En grunn til at dette kan ha skjedd er hvis du logget ut fra de registrerte enhetene dine.

Sjekk ut denne artikkelen med tittelen "Kan ikke logge på SkyShowtime" for å finne nyttige tips!

OVP_00009

OVP_00010

OVP_00015

OVP_00016

OVP_00027

OVP_00201

Du får ikke tilgang til SkyShowtime-appen fra enheten din.

Ta en titt på listen over enheter som vi støtter.

OVP_00011

OVP_00012

OVP_00018

OVP_00092

Tilgang til tjenesten vår er ikke tillatt fra ditt land. For eksempel hvis du prøver å se SkyShowtime i Storbritannia

Det ser ut til at plasseringen av IP-adressen din kan være fra et annet land enn det du befinner deg i.

Du kan lære mer om hvorfor dette skjer og hva du skal gjøre ved å sjekke ut "Hvorfor ser jeg på et annet lands SkyShowtime-nettsted eller -app?" artikkel.

Hvis du vil vite mer om å kunne se SkyShowtime utenfor EU/EEA område, se "Kan jeg se SkyShowtime utenfor EU/EØS?"

OVP_00013

Du bruker en VPN for å prøve å spille eller laste ned en fil.

VPN-er støttes ikke på SkyShowtime akkurat nå. Dette betyr at du må slå den av for å få tilgang til innholdet.

OVP_00014

Du prøver å spille eller laste ned noe, og systemet vårt har oppdaget at du bruker flere enheter enn tillatt samtidig.

Sjekk Hvor mange samtidige strømmer du kan ha på SkyShowtime.

OVP_00019

OVP_00020

Denne feilkoden indikerer at du ikke kan se innholdet fordi det har blitt begrenset av foreldrekontroll.

Skriv inn eller tilbakestill din PIN-kode for foreldrekontrollfor å få tilgang til innholdet.

OVP_00021

OVP_00022

OVP_00023

OVP_00090

OVP_00101

Plattformen finner ingen relevant informasjon for eiendelen du prøver å find/watch eller så har vi ikke rettighetene til å spille av innholdet.

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ikke finner et TV-program eller film SkyShowtime.

Hvis du vil foreslå et nytt TV-program eller en ny film for SkyShowtime-biblioteket eller gi oss tilbakemelding på eksisterende innhold, kan du gå til "Send tilbakemelding om SkyShowtime-programmering."

OVP_00026

Vennligst les og godta våre SkyShowtime vilkår og betingelser.

OVP_00100

Noe gikk galt.

Feilkode-106

Noen ganger hjelper det å slette nettleserdataene dine når du har problemer med nettstedet. Her er noen instruksjoner for å slette dataene i din støttede nettleser:

Har du prøvd å slå enheten av og på igjen? Det er en enkel løsning, men det fungerer ofte.

Feil 6006, 6007, 6008

Nettleseren din bruker en eldre versjon som ikke lenger støttes.

Oppdater nettleserversjonen din eller bytt til Google Chrome. Sjekk ut listen over støttede nettlesere.

Hvis problemet du har ikke er på listen, vennligst bruk 'Kontakt oss'-knappen for å gi oss beskjed. Vi vil undersøke og prøve å hjelpe deg.

Lær mer om å fikse et problem på SkyShowtime